Praktikant til Unge Ravne

Du får erfaring med arbejdet i en nyetableret NGO som praktikant hos Unge Ravne.

instaFrame_ungeRavne_b_w

Unge Ravne er en ungdomsindsats, der skaber tryghed for unge i nattelivet. Vi er begyndt som et pilotprojekt i København og starter op i Aarhus i løbet af efteråret 2020. Unge Ravne er i alderen 20 – 30 år. De går både i byens gader og kan også gå ind på klubber og barer, hvor unge fester. 

Om praktikken 
Som praktikant hos os skal du være med til at understøtte organisationens forebyggende arbejde med at skabe tryghed og hjælpe unge i nattelivet. Dine opgaver er mange, blandt andet projektstyrring, kommunikation og administrative opgaver, der understøtter en helt ny ungdomsindsats: 

  • Opslag, kommunikation og opdatering af sociale medier som Instagram, Facebook og Youtube 

  • Vedligeholdelse af hjemmeside www.ungeravne.dk 

  • Hjælp med praktiske opgaver ved events, infomøder, reklamematerialer m.m. 
     

Vi tilbyder en spændende og udviklende praktikstilling, hvor du kommer til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø med høje ambitioner samtidig med, at du gør en forskel for børn og unge 

Om dig 
Du er studerende indenfor kommunikation, medier eller sociale studier, der ønsker mere praktisk erfaring med NGO arbejde, kampagner, målgrupper og events. Du er kreativ, kan arbejde selvstændigt og tage initiativ, og du er en teamplayer. Det vil være fantastisk hvis du har erfaring med at lave opslag og videoer til Sociale Medier som Facebook og Instagram - dog ikke et krav.

Du har gå-på-mod og er åben overfor nye opgaver. Som person er du imødekommende og inkluderende overfor alle typer af unge. 
 
Praktikopholdet er på 30 - 37 timer om ugen og er ulønnet. Vi stiller en arbejdsplads med pc til rådighed. Har du behov for at følge et fag på dit studie, finder vi naturligvis ud af det. Hvis du vil vide mere, så kontakt Projektleder Berit Sandholt på (+45)51184186.   
 
Send en motiveret ansøgning samt et CV til: berit@socialtansvar.dk. Vi holder samtaler løbende. 
Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.

logo_negativ_RGB-01.png
FFSA_natteravnene_hvid.png

Unge Ravne er en del af Natteravnene og Fonden for Socialt Ansvar 
Fonden for Socialt Ansvar (FSA) er en ikke-erhvervsdrivende almennyttig fond. Fondens formål er at støtte aktiviteter, der fremmer socialt ansvar i den civile-, private- og offentlige sektor. Fonden for Socialt Ansvar bor på Bygmestervej 10, 1. sal, 2400 København NV.